Skip to main content

Voets & Donkers

Innovatief vermogen, kostenefficiënte productie

Hoogwaardige oplossingen in koeltechniek en luchtbehandeling

Voets & Donkers is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van koelinstallaties en luchtbehandelingssystemen. Onze kracht zit in de combinatie van innovatief vermogen en een kostenefficiënte productie: we hebben de kennis in huis om met u mee te denken en te ontwerpen, én de mogelijkheden om uw product tegen lage kosten voor u te produceren. Wat we ook voor u doen, we bieden altijd een kwalitatief hoogwaardige oplossing, die past bij uw doelstellingen.

Ons vakgebied strekt zich uit over de volledige breedte van de industriële koel- en vriestechniek en luchtbehandeling, met een specialisatie op het gebied van kaasrijping, voedselverwerking, highcare, cleanrooms en airconditioning. Overal waar u een omgeving met gecontroleerde luchtcondities wilt creëren, kunnen wij u van dienst zijn. Of u nu een grote of kleine opdracht bij ons neerlegt, we pakken iedere uitdaging met plezier, deskundigheid en professionaliteit op. Daarbij deinzen we er niet voor terug volledig nieuwe technieken en toepassingen te ontwikkelen. Technieken die we door de jaren heen zelf hebben ontwikkeld, zetten we nu nog iedere dag succesvol in voor onze klanten.

Prettig zakendoen

Voets & Donkers is al sinds 1963 actief in het vakgebied en heeft door de jaren heen dan ook een uitgebreide ervaring en expertise opgebouwd. Belangrijker dan onze kennis is misschien wel onze manier van zakendoen. We bouwen graag een langetermijn-relatie met u op, door op een eerlijke, duidelijke en prettige manier met u om te gaan. Doordat wij zowel ontwikkelen als produceren en installeren, doet u zaken met één partij, die de volledige verantwoordelijkheid draagt over het hele traject.

Wilt u meer weten? Kijk eens rond op deze website of neem contact met ons op!

Voets en Donkers

Blog

Van Installatie naar Techniek

voets en donkers blog van installatie tot techniek banner

Bij Voets & Donkers zien we ze regelmatig: installatietechnici die huiverig zijn om de overstap te maken naar een baan in de koeltechniek. Begrijpelijk, want er zijn uiteraard de nodige verschillen tussen deze twee vakgebieden. Toch zien wij óók dat deze overstap veel technici goed afgaat. Sterker nog: we kunnen het iedereen van harte aanbevelen.

Meer informatie

Voorbereiding als Sleutelwoord

voets en donkers blog

Bij Voets & Donkers zijn we de laatste jaren hard gegroeid. Niet alleen in aantal medewerkers en aantal projecten, maar ook in de omvang en complexiteit van die projecten. Grotere projecten vragen om nieuwe werkwijzen. Werkwijzen die (nog) slimmer, efficiënter en zorgvuldiger ingericht worden dan ze al waren.

Meer informatie

Techniek Toekomst Magazine

Voets en Donkers

Een mooi artikel over Voets & Donkers in het Techniek Toekomst Magazine. Dit magazine toont het belang van techniekonderwijs en goede vaklui voor technische bedrijven. Het magazine verwondert en inspireert! Benieuwd naar ons artikel? Lees via de button verder.

Meer informatie

Rijp voor de 'Next Generation'

Voets & Donkers

Op industrieterrein Groote Wetering in Bodegraven wordt met man en macht gewerkt aan de uitbreiding van Vergeer Holland. Naast het bestaande distributiecentrum van de bekende kaasleverancier komt een 22 meter hoog pand voor de rijping, verwerking en opslag van kaas.

Meer informatie
Voets & Donkers