Highcare

Voets & Donkers voorziet in systemen voor o.m. de tuinbouw, distributiecentra, de farmaceutische en levensmiddelenindustrie.

Waar levensmiddelen of farmaceutische producten worden gesneden en gewassen, is het van groot belang dat de lucht voldoet aan een aantal zorgvuldig gedefinieerde condities. Voets & Donkers is gespecialiseerd in het scheppen van deze condities. Onder de noemer ‘highcare’ voorziet Voets & Donkers in luchtbehandelingssystemen voor onder meer de tuinbouw, distributiecentra, de farmaceutische en levensmiddelenindustrie. Energiezuinig en milieuvriendelijk functioneren staat daarbij altijd voorop, maar ook factoren als brandveiligheid vergeten wij uiteraard niet.

Vochtbeheersing, temperatuur, hygiëne… Voets & Donkers zorgt ervoor dat uw luchtbehandelingssysteem aan al uw eisen voldoet. Samen met u bekijken we welke oplossing het beste past bij uw wensen. Maatgevend hierbij zijn de HACCP-BRC-richtlijnen voor wat betreft handhaving van de temperatuur, filterklasse en hygiëne. Afhankelijk van uw wensen zetten wij bijvoorbeeld luchtkanalen, roosters of ‘sokken’ in. Bent u op zoek naar een oplossing die (wellicht) nog niet bestaat? Wij gaan graag de uitdaging aan en ontwikkelen, in nauw overleg met u, een nieuwe oplossing voor u.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer.

Blog recent

Geen blog-items gevonden