Skip to main content

Blog

Ons bedrijf in verhaalvorm

Bij Voets & Donkers houden we van goede verhalen. Een goed verhaal rondom kwaliteit. Een goed verhaal rondom duurzaamheid. En een goed verhaal rondom sociaal ondernemen. Op deze pagina zetten we graag een aantal van onze verhalen voor u op een rij. Vaak actueel, soms over een recent project, soms over de mensen die bij ons werken of over onze visie. Maar altijd de moeite van het lezen waard. Op die manier leert u ons bedrijf misschien (nog) wat beter kennen. Regelmatig plaatsen we hier verse blogs. We houden u op de hoogte!

Van Installatie naar Techniek

voets en donkers blog van installatie tot techniek banner

Bij Voets & Donkers zien we ze regelmatig: installatietechnici die huiverig zijn om de overstap te maken naar een baan in de koeltechniek. Begrijpelijk, want er zijn uiteraard de nodige verschillen tussen deze twee vakgebieden. Toch zien wij óók dat deze overstap veel technici goed afgaat. Sterker nog: we kunnen het iedereen van harte aanbevelen.

Meer informatie

Voorbereiding als Sleutelwoord

voets en donkers blog

Bij Voets & Donkers zijn we de laatste jaren hard gegroeid. Niet alleen in aantal medewerkers en aantal projecten, maar ook in de omvang en complexiteit van die projecten. Grotere projecten vragen om nieuwe werkwijzen. Werkwijzen die (nog) slimmer, efficiënter en zorgvuldiger ingericht worden dan ze al waren.

Meer informatie

Techniek Toekomst Magazine

Voets en Donkers

Een mooi artikel over Voets & Donkers in het Techniek Toekomst Magazine. Dit magazine toont het belang van techniekonderwijs en goede vaklui voor technische bedrijven. Het magazine verwondert en inspireert! Benieuwd naar ons artikel? Lees via de button verder.

Meer informatie

Rijp voor de 'Next Generation'

Voets & Donkers

Op industrieterrein Groote Wetering in Bodegraven wordt met man en macht gewerkt aan de uitbreiding van Vergeer Holland. Naast het bestaande distributiecentrum van de bekende kaasleverancier komt een 22 meter hoog pand voor de rijping, verwerking en opslag van kaas.

Meer informatie

Topsportmentaliteit

Voets & Donkers - Peter Donkers

Als Marc rechtsaf wil, wil Peter eerst even de routekaart bekijken. Wil Peter een idee goed doordenken en de voors en tegens bespreken? Dan is Marc al om. “Juist doordat we niet hetzelfde zijn, gaat het al jaren zo goed”, vertelt Peter. “Marc is best impulsief, ik ben berekender. Die combi geeft succes.”

Meer informatie

De groei van 'onze' Luc

Voets & Donkers - De groei van onze Luc - Header

Ik kende hem al toen hij nog een kleine jongen was en bevriend met mijn zoon. Ik zag hem opgroeien, en van de basisschool via het VMBO naar het Koning Willem I College in Den Bosch vertrekken. Hij wist niet echt wat hij wilde, maar in ieder geval dat het iets met zijn handen moest zijn. Iets met techniek. Iets met installatie of elektra. Zo kwam hij terecht bij de opleiding Installatietechniek. En of hij niet bij ons stage mocht komen lopen?

Meer informatie

Knäckebröd & koeltechniek - deel 4

Voets & Donkers - Knackebrod & koeltechniek - Deel 4 - Header

Een nieuw project voor een groot fresh centre in Zweden. Hoe vliegen we dat aan? In een aantal blogs nemen we u graag mee in onze wereld. In deze blog: Ron Eerhart (hoofdmonteur) over de installatie in Zweden, werken in het buitenland en verbroedering.

Meer informatie

Blauw en groen wordt rood

Voets & Donkers - Bedrijfsbus - Header

Ze reden (en rijden) alweer sinds de jaren ´90 met deze opdruk rond, onze bedrijfsbussen. En dus vonden we het tijd voor iets nieuws. Een uitstraling die meer van deze tijd is, maar vooral een look die meer recht doet aan onze visie en bedrijfsfilosofie. Daarom schakelden we een bureau in, dat ons hiermee kon helpen. Zij hadden hier, in samenspraak met ons, wel ideeën bij. En zo ging het balletje aan het rollen.

Meer informatie

Knäckebröd & koeltechniek - deel 3

Voets & Donkers - Knackebrod & koeltechniek - Deel 3 - Header

Een nieuw project voor een groot fresh centre in Zweden. Hoe vliegen we dat aan? In een aantal blogs nemen we u graag mee in onze wereld. In deze blog: Wilco de Laat (chef werkplaats) over de productie van de machinekamer, het transport en de manier waarop alles gedubbelcheckt wordt.

Meer informatie

Knäckebröd & koeltechniek - deel 2

Voets & Donkers - Knackebrod & koeltechniek - Deel 2

Een nieuw project voor een groot fresh centre in Zweden. Hoe vliegen we dat aan? In een aantal blogs nemen we u graag mee in onze wereld. In deze blog: Derk Alkema (proces-engineer koeltechniek) en Michael van der Meijden (3D-tekenaar) over het ontwikkel-, teken- en rekenwerk dat nodig is om het project te kunnen realiseren.

Meer informatie

Knäckebröd & koeltechniek

Voets & Donkers - Knackebrod & koeltechniek - Deel 1

Een nieuw project voor een groot fresh centre in Zweden. Hoe vliegen we dat aan? In een aantal blogs nemen we u graag mee in onze wereld. In deze blog: Peter Donkers met een introductie van het project.

Meer informatie

Distributiecentrum Lidl

Voets & Donkers - Lidl - Header

Supermarktketen Lidl heeft een naam hoog te houden als het gaat om duurzame huisvesting. De nieuwste loot aan de stam is het Lidl-distributiecentrum (DC) in het Gelderse Oosterhout, dat goed is voor een BREEAM NL Outstanding-certificaat. Enkele fragmenten uit het stuk dat gepubliceerd is op koudeenluchtbehandeling.nl, een website van RCC K&L.

Meer informatie

Doorgroeien in de koudetechniek

Voets & Donkers - Doorgroeien in de koudetechniek

Wie ben je, wat wil je en wat past bij je? Het zijn vragen die wij onze medewerkers regelmatig stellen. Want binnen Voets & Donkers kun je allerlei richtingen uit. Van werkvoorbereider tot inkoper, van monteur tot voorman, engineer of projectleider.

Meer informatie

Vechten tegen kanker

Voets & Donkers - Meierijstad Fight Cancer Night

Alweer een tijdje geleden werd ik benaderd door Ton Kanters. Ton nodigde mij uit voor een evenement dat in eerste instantie een ver-van-mijn-bed-show leek te zijn: de Meierijstad Fight Cancer Night. Vechten tegen kanker.

Meer informatie

Geavanceerd en energiezuinig

Voets & Donkers - Lidl - Installatie

Op basis van al gerealiseerde projecten voor Lidl is een verbeterd modern en energiezuinig ontwerp gemaakt voor het nieuwe distributiecentrum op basis van de natuurlijke koudemiddelen ammoniak (NH3) en kooldioxide (CO2).

Meer informatie

Ondernemend Nederland

Voets & Donkers - Ondernemend Nederland

In het voorjaar van 2016 is Voets & Donkers twee keer te zien geweest bij Ondernemend Nederland van RTL7. De uitzending ging over voeding, verpakkingen en koelingen. Onze directie vertelt meer over hoe onze oplossingen een bijdrage leveren binnen de branche en wat toekomstige ontwikkelingen zijn op dit gebied.

Meer informatie

Kleinfruitdag 2016

Voets & Donkers - Kleinfruitdag 2016

Op donderdag 9 juni is Voets & Donkers aanwezig geweest op de Kleinfruitdag 2016. Dit is een internationale open dag voor telers van rode en blauwe bessen, bramen en frambozen. Wij waren er aanwezig als standhouder op de informatiebeurs.

Meer informatie

Het SFC van Albert Heijn

Voets & Donkers - Shared Fresh Center Albert Heijn

Het is nieuw, het is innovatief, maar het is vooral groot, dat nieuwe Shared Fresh Center van Albert Heijn. Met een vloeroppervlak van bijna 42.000m2 is het één van de grootste versdistributiecentra van Nederland.

Meer informatie

Werken in Australië

Voets & Donkers - Knackebrod & koeltechniek - Deel 3 - Header

Van kangoeroes tot aboriginals en Australian football… Australië spreekt voor Europeanen al eeuwenlang tot de verbeelding. Voets & Donkers mocht er in het voorjaar van 2015 een luchtbehandelingssysteem voor kaasrijping installeren.

Meer informatie

Maatwerk voor Friesland Campina

Voets & Donkers - Friesland Campina

In het nieuwe onderzoekscentrum van FrieslandCampina komen zogenoemde proefcellen: kleine, geconditioneerde ruimtes waar onderzoek wordt verricht op zuivelgebied. Voets en Donkers B.V. bouwt deze proefcellen en installeert de systemen voor luchtbehandeling en koeltechniek.

Meer informatie

Milieuvriendelijke koelinstallatie

Voets & Donkers - Milieuvriendelijke koelinstallatie

Voor het project ND Logistics in Nieuwegein verzorgt Voets en Donkers Koeltechniek de complete koelinstallatie om het gebouw tussen de 0 en 2 graden Celsius te houden.

Meer informatie

Energiezuinig koelen

Het bedrijf Groentehof BV, leverancier van panklare groenten, breidde in 2006 zijn productielocatie in Helmond uit met twee expeditieruimtes. Deze zijn maximaal geïsoleerd. Bovendien werd een extra koelinstallatie neergezet, volgens de laatste stand van de techniek.

Meer informatie

Afrikaans avontuur

Tropisch warm en extreem vochtig is het in de brouwerij van Heineken in de Nigeriaanse hoofdstad Lagos. Het bier wordt er verpakt in karton, waarbij het bier heel even wordt blootgesteld aan de open lucht.

Meer informatie
Voets & Donkers