Skip to main content
Blog

Doorgroeien in de koudetechniek

Doorgroeien in de koudetechniek

Van werkvoorbereider tot inkoper, van monteur tot voorman, engineer of projectleider

Wie ben je, wat wil je en wat past bij je? Het zijn vragen die wij onze medewerkers regelmatig stellen. Want binnen Voets & Donkers kun je allerlei richtingen uit. Van werkvoorbereider tot inkoper, van monteur tot voorman, engineer of projectleider.

Onze mensen zijn onze grootste kracht. Wanneer zij doen waar ze goed in zijn én waar ze plezier aan beleven, dan werkt dat in het voordeel van ons hele bedrijf. We werken dan prettiger, onze mensen zijn gelukkiger en we zijn als bedrijf succesvoller. Daarom vinden we het belangrijk om voeling te houden met onze mensen. Met waar ze nu staan en wat ze in de toekomst willen. Meer uitdaging bijvoorbeeld, of juist een stapje terug. Wij faciliteren onze medewerkers hier graag in. Met een (gespecialiseerde) opleiding of door ‘learning by doing’.

Zo hebben we Derk: onze voormalige werkvoorbereider, die als doelstelling heeft om door te groeien naar het verkoopteam. Om daar te komen, moet hij natuurlijk wel beschikken over de juiste bagage: technisch-inhoudelijke kennis, zodat hij precies weet wat hij verkoopt. Daarom doet hij die kennis nu op binnen ons team van engineers, en kan hij straks aan de slag als volwaardig lid van ons salesteam.

Ook Ruben is een mooi voorbeeld van hoe je je als medewerker kunt ontplooien binnen ons bedrijf. Ooit begonnen als stagiair en zaterdaghulp, is hij nu één van de belangrijkste mensen van onze tekenkamer. Hij ontwikkelt de 3D-modellen van onze koude-installaties. En zo zijn er nog meer mensen binnen ons bedrijf die voortvarend carrière maakten. Zoals Michael, die zich heeft opgewerkt van chef werkplaats tot hoofd van de tekenkamer. Of neem het verhaal van Roel, die bij ons begon als inkoper en via koeltechnisch ingenieur binnenkort begint aan zijn functie als operationeel manager bij Voets & Donkers. Wij zijn trots op deze mensen en de manier waarop ze zich (blijven) ontwikkelen.

Het is duidelijk: kom je bij ons binnen via een openstaande vacature, dan kun je allerlei richtingen uit. Maar het hoeft niet. Wil je niet doorgroeien, dan blijf je gewoon doen waar je goed in bent. Ook dan zijn wij erg blij met je. Want met alle schakels op de goeie plek, kunnen we nu én in de toekomst als team de mooiste resultaten realiseren.

Voets & Donkers - Doorgroeien in de koudetechniek
Voets & Donkers - Knackebrod & koeltechniek - Deel 4 - 01
Voets & Donkers