Skip to main content

Industriële vriestechniek

Industriële vriestechniek wordt ingezet om de houdbaarheid van onder andere levensmiddelen en medicijnen te optimaliseren. Voets & Donkers is gespecialiseerd in (industriële) koel- en vriestechniek. Wij leveren een complete oplossing op maat.

Koel- en vriesinstallaties

Bij Voets & Donkers kunt u terecht voor een totaaloplossing op het gebied van de realisatie van industriële koel- en vriesinstallaties. We leveren industriële vriestechniek voor een breed scala aan toepassingen, van klein tot zeer complex. Onze vakbekwame projectteams werken in eigen huis aan het complete traject: van engineering en werkvoorbereiding tot realisatie van uw industriële vriesinstallatie. Al onze industriële vries-installaties voldoen aan de wettelijke (Europese) richtlijnen.

Industriële vriescellen

Industriële vries-installaties zijn vaak onderdeel van vriescellen in bijvoorbeeld fresh centers. Voets & Donkers kan de gehele ontwikkeling van deze vriescellen voor u op zich nemen. Samen met professionele partners in het vakgebied ontwikkelen we industriële vriestechniek op maat. Of dat nu vriescellen zijn voor een supermarktketen, distributiecentrum, in de levensmiddelenbranche, de voedselverwerking of in de farmaceutische industrie.

Specialist in levensmiddelenbranche en farmacie

Industriële vriestechniek kent vele toepassingen en iedere toepassing kent zijn eigen uitdagingen. Bij Voets & Donkers zijn we gespecialiseerd in luchtbehandelingssystemen voor de levensmiddelenindustrie, distributiecentra en de farmaceutische industrie. Daarnaast ontwikkelen we industriële vriesinstallaties voor een breed scala aan andere toepassingen. Hebt u een specifieke uitdaging op het gebied van industriële vriestechniek? Onze engineers zetten er graag hun tanden in! Samen met u innoveren we en ontwikkelen we een oplossing op maat.

Vriestechniek met natuurlijke koudemiddelen

Bij Voets & Donkers werken we (vrijwel) altijd met natuurlijke (niet-chemische) koudemiddelen. Duurzaam, milieuvriendelijk, energiezuinig én kostenbesparend. Bij complexe vries-installaties beperken we het gebruik van koudemiddelen door centraal koude op te wekken en deze middels een koudedrager te verspreiden door de installatie. Daarnaast werken wij met slimme innovaties, zoals energiezuinige ventilatoren, en met baanbrekende nieuwe technieken, zoals Low Charge Ammonia Systems. Op die manier zorgen we voor een optimale energiebesparing binnen uw industriële vriesinstallatie.

Industriële vriestechniek door Voets & Donkers

Voets & Donkers levert oplossingen op het gebied van industriële vriestechniek voor zowel grote als kleine spelers in de voedingsmiddelenbranche, de voedselverwerking en farmaceutische industrie. Tot onze klanten behoren bekende namen, in Nederland en internationaal. Interesse in een industriële vriesinstallatie van Voets & Donkers? Neem contact met ons op, we maken graag kennis met u!

Voets & Donkers Koeltechniek - Werkwijze
Voets & Donkers