Skip to main content
Blog

Kleinfruitdag 2016

Kleinfruitdag 2016

Voets & Donkers aanwezig als standhouder op de informatiebeurs

Op donderdag 9 juni is Voets & Donkers aanwezig geweest op de Kleinfruitdag 2016. Dit is een internationale open dag voor telers van rode en blauwe bessen, frambozen en bramen, die wordt georganiseerd door agrarisch toeleverancier Vlamings in samenwerking met de Nederlandse Fruittelers Organisatie. Wij waren er aanwezig als standhouder op de informatiebeurs.

Het was een succesvolle dag, waar wij met veel plezier hebben toegelicht hoe onze technische oplossingen van waarde kunnen zijn binnen de groente- en fruitbranche.

Voets & Donkers - Kleinfruitdag 2016
Voets & Donkers - Kleinfruitdag 2016

Sectoren

AGF

Voets & Donkers AGF

Een optimale smaak, kwaliteit en houdbaarheid zijn in de AGF-sector van groot belang. Bij Voets & Donkers hebben we de kennis, ervaring en expertise om hier als koeltechnisch bedrijf een meerwaarde in te kunnen bieden. We hebben vele klanten in de AGF-sector: van kleinschalige boerderijen tot grote fresh centres. Met koel- en vriescellen in allerlei soorten en maten, bieden we dan ook een breed scala aan mogelijkheden. Of het nu gaat om een koelcel op de boerderij, een groente-verwerkende fabriek of groot (gekoeld) magazijn… we zijn u graag van dienst!

Meer informatie

Voedingsmiddelen

Voets & Donkers - Voedingsmiddelen

Als producent of verwerker van voedingsmiddelen weet u dat hygiëne van essentieel belang is. De luchtkwaliteit moet optimaal zijn, zodat er tijdens het verwerken of verpakken van de voedingsmiddelen geen vervuiling in de verpakking of het product terecht komt. Bij Voets & Donkers zijn we gespecialiseerd in het creëren van een ultra-schone luchtkwaliteit voor het produceren, verwerken en bewaren van voedingsmiddelen.

Meer informatie
Voets & Donkers