Skip to main content

Klimaatbeheersing

Professionele klimaatbeheersing in industriële omgevingen is essentieel voor een optimaal (productie)proces. Bij Voets & Donkers zijn we gespecialiseerd in klimaatbeheersing, koeltechniek en luchtbehandeling.

Industriële klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing is er in vele soorten en maten. Veel mensen associëren de term klimaatbeheersing misschien met airconditioning en verwarming voor in huis of in de auto. Voets & Donkers is gespecialiseerd in klimaatbeheersing in industriële omgevingen, waaronder de voedingsmiddelenindustrie, farmacie, kaasrijping, distributiecentra en AGF-sector. In deze sectoren zorgt een professionele klimaattechniek voor een langere houdbaarheid, optimale versheid (bij voedingsmiddelen) en veilige verwerking. Met andere woorden: met een zorgvuldige klimaatbeheersing creëren we optimale (lucht)condities voor uw producten.

Klimaatbeheersing & koudetechniek

Of het nu gaat om kaasrijping, inkoelen van groenten, het bewaren van geneesmiddelen of het verwerken van fruit, bij al deze processen is de temperatuur van de lucht cruciaal. Klimaatbeheersing zorgt ervoor dat de temperatuur exact voldoet aan de eisen die nodig zijn voor een optimaal productieproces. Zorgvuldig koelen en/of invriezen begint met een professionele koudetechniek. Bij Voets & Donkers verzorgen we al decennialang klimaatbeheersing en koudetechniek voor zowel grote als kleine partijen, nationaal en internationaal. We kennen de markt, weten wat er speelt en hebben er onze dienstverlening volledig op afgestemd. We denken dat ook graag met u mee over de manier waarop we úw organisatie op het gebied van warehousing, kaasrijping, AGF, farmacie of voedingsmiddelen op een goede manier verder kunnen helpen. Met klimaatbeheersing, koudetechniek, luchtbehandeling, luchtverdeling of de volledige opbouw van koel- en vriescellen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Warmteterugwinning: duurzaamheid in klimaattechniek

Waar koude gegenereerd wordt, komt warmte vrij. Warmte die we elders weer nuttig in kunnen zetten. Daarmee verwarmen we bijvoorbeeld uw kantoorruimtes of we gebruiken de warmte (indien relevant) binnen uw productieproces. Op die manier maken we uw installatie nóg efficiënter, en dus duurzamer! Bij al onze projecten op het gebied van koeltechniek en klimaatbeheersing, zetten we tegenwoordig warmteterugwinning in. Goed voor het milieu én voor uw portemonnee!

Alles in eigen huis

Bij Voets & Donkers hebben we alles in eigen huis om uw volledige project op het gebied van klimaatbeheersing te kunnen bieden. Van ontwerp en engineering tot productie in onze werkplaats. Daardoor zijn we zeer flexibel, zijn de lijnen kort en kunnen we indien nodig snel schakelen. Of het nu gaat om een enkele koelcel of een machinekamer voor een groot fresh center: alle projecten op het gebied van klimaatbeheersing kunnen we van A tot Z in eigen huis voor u realiseren. We beschikken zelfs over een eigen service- en storingsdienst, zodat u ook na aankoop kunt blijven rekenen op een optimaal functionerende installatie.

Ook een project op het gebied van klimaatbeheersing?

Hebt u een project waar klimaatbeheersing in een industriële omgeving gewenst is? Voets & Donkers is gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant, maar biedt haar diensten aan door heel Nederland én op de internationale markt. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Voets & Donkers Koeltechniek - Werkwijze