Skip to main content

Klimaatregeling

Professionele klimaatregeling zorgt voor een constante conditie en temperatuur van de lucht. En dat is essentieel in onder andere de kaasrijping, tuinbouw, voedingsmiddelenindustrie, farmacie, AGF-sector en warehousing. Bij Voets & Donkers bieden we deskundige klimaatregeling voor deze en andere branches.

Deskundige klimaatregeling is essentieel

Bij klimaatregeling denken mensen al snel aan airco’s of verwarming. Maar ook op professioneel en industrieel niveau is klimaatregeling onmisbaar. Waar voedingsmiddelen verwerkt en verpakt worden, medicijnen bewaard worden of kaas op zorgvuldige wijze gerijpt wordt, zijn de condities van de lucht van essentieel belang. De exact juiste temperatuur, luchtvochtigheid, filtering of CO2-gehaltes zorgen ervoor dat alle onmisbare processen binnen uw organisatie onder de juiste omstandigheden plaats kunnen vinden. Bij Voets & Donkers weten we uit ervaring dat onze systemen voor klimaatregeling een grote meerwaarde vormen voor onze klanten. Of het nu gaat om koelen, vriezen, warmteterugwinning of het creëren van ultraschone condities. Niet alleen omdat ze essentieel zijn, maar ook omdat wij bij al onze klimaatregeling-processen ook kijken naar wensen, budget en duurzaamheid.

Duurzame klimaatregeling: warmteterugwinning

Waar koel- en vriesinstallaties zorgen voor een koudere lucht, wordt warmte weggesluisd uit de ruimte. Die warmte zetten we bij Voets & Donkers graag slim in op andere plekken binnen uw organisatie. Dat kan binnen uw (productie)proces zijn, of bijvoorbeeld om uw kantoren te verwarmen. Door slim gebruik te maken van deze warmte, zorgen we voor duurzame klimaatregeling. Op deze manier wordt namelijk zo’n 40% minder energie verbruikt dan bij conventionele klimaatregeling-systemen met dezelfde kwaliteit en capaciteit. En dat is goed voor het milieu én uw portemonnee!

Alles in eigen huis op het gebied van klimaatregeling

Bij Voets & Donkers hebben we alles in eigen huis op het gebied van klimaatregeling-systemen. Van advies en engineering tot (door)ontwikkeling, realisatie, service en nazorg. Onze adviseurs gaan graag met u om de tafel om uw wensen en technische eisenpakket door te spreken. Op die manier ontwikkelen we altijd een oplossing op maat voor u. Onze engineers en technici maken vervolgens de vertaalslag van uw wensen naar een concreet plan en technische (3D)tekening. Wij beschikken bovendien over een eigen werkplaats, waar onze installaties opgebouwd worden. Uiteraard is dit ook bij u op locatie mogelijk. Bovendien staan onze servicemonteurs, kalibratiemonteurs en storingsmonteurs ook na inbedrijfstelling van uw klimaatregeling-installatie graag voor u klaar! Wij bieden u dan ook een complete aanpak op het gebied van klimaatregelingsystemen.

Meer weten over professionele en industriële klimaatregeling?

Wilt u meer weten over klimaatregeling door Voets & Donkers? Neem gerust contact met ons op! We adviseren u graag over een oplossing op maat.

Voets & Donkers Koeltechniek - Werkwijze