Skip to main content

Koeling en luchtbehandeling AGF

Aardappelen, groente en fruit vereisen een zorgvuldige oogst en verwerking, voordat ze – zo vers mogelijk – bij de consument in de keuken belanden. Het creëren van de juiste, optimale luchtcondities speelt daarbij een grote rol. Bij Voets & Donkers zijn we gespecialiseerd in koeling en luchtbehandeling in de AGF-sector.

Voordelen van professionele luchtbehandeling AGF

Een optimale versheid en kwaliteit behouden. De houdbaarheid van voedsel optimaliseren. En de beste smaak garanderen voor de consument. Er zijn vele voordelen te benoemen van professioneel koelen, invriezen en het nauwkeurig creëren van exact de juiste luchtcondities in de AGF-sector. Voets & Donkers kent het proces. We draaien al decennialang mee in de voedingsmiddelenindustrie en hebben een breed scala aan klanten in de branche: van kleinschalige boerderij tot groot fresh centre. Daarnaast hebben we een brede productkennis. We weten dan ook: het ene product is het andere niet. Ieder product heeft zijn eigen optimale condities, waarbij onder andere de bewaartemperatuur, luchtcondities en snelheid van inkoelen of -vriezen sterk kunnen verschillen. Wij denken graag met u mee om het optimale proces voor uw product(en) te realiseren!

Koelinstallaties in de AGF-sector

Bij Voets & Donkers leveren we koel- en vriesinstallaties in vele soorten en maten. Van een standaard koelaggregaat tot een op maat gemaakte industriële koelinstallatie en warehousing. Wat we ook voor u doen, we doen het altijd met de grootste zorg, professionaliteit en precisie. We hebben alle disciplines in eigen huis: van engineering en ontwerp tot ontwikkeling en de bouw van uw installatie in onze eigen werkplaats. Ook de bouw van volledige koel- en vriescellen verzorgen we graag voor u. Op die manier houden we de lijnen kort, kunnen we snel schakelen en houden we altijd grip op de kwaliteit. We hebben een ruime ervaring met grote projecten in de AGF-branche, waarbij veel partijen betrokken zijn. Van groot tot klein: we leveren altijd maatwerk tegen een goede prijs. Bovendien hebben we ook een sterke focus op duurzaam koelen en warmteterugwinning.

Voedselverwerking

Naast de juiste (bewaar)temperatuur voor een optimale houdbaarheid, zijn ook veiligheid en hygiëne van groot belang bij voedselverwerking in de AGF-sector. Bij Voets & Donkers leveren we regelmatig complexe luchtbehandelingsinstallaties voor AGF-‘fresh centres’. Hier worden aardappelen, groente en fruit gesneden en verwerkt onder exact de juiste omstandigheden. Temperatuur, luchtvochtigheid en een ultraschone lucht spelen bij deze voedselverwerking een grote rol. Maar we kijken verder dan alleen het voedsel dat verwerkt wordt. Ook het welzijn van de mensen die in uw koelinstallatie, fresh centre of warehouse werken, houden we in het oog. Ook zij willen immers veilig en gezond kunnen werken. Daarnaast speelt duurzaamheid bij al onze projecten een rol. Zo realiseren we projecten die goed zijn voor mens, milieu en maatschappij!

Koelinstallaties en luchtbehandeling door Voets & Donkers

Heeft u interesse in een koelinstallatie of luchtbehandelingssysteem voor uw AGF-bedrijf? Voets & Donkers is u graag van dienst! Wij zijn gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant en bedienen van daaruit kleine én grote klanten, zowel in Nederland als daarbuiten. Naast klanten in de AGF-branche hebben wij ook klanten in onder andere de kaasrijping, voedingsmiddelenindustrie, farmacie en warehousing. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Voets & Donkers - Luchtverdeling