Skip to main content

Media

Ons bedrijf in de media

Bij Voets & Donkers houden we van goede verhalen. Een goed verhaal rondom kwaliteit. Een goed verhaal rondom duurzaamheid. En een goed verhaal rondom sociaal ondernemen. Op deze pagina zetten we graag een aantal van onze verhalen voor u op een rij. Vaak actueel, soms over een recent project, soms over de mensen die bij ons werken of over onze visie. In een blog, als video, als interview of als artikel in een magazine. Ontdek op diverse manieren meer over ons bedrijf en de mensen daarachter.

De lat op het allerhoogst denkbare niveau

09-04-2021

Voets en Donkers Lidl Almere

Dit artikel van de industriebouw gaat over het distributiecentrum in Almere van supermarktketen Lidl. Hierbij heeft Voets & Donkers de opdracht gekregen voor de koel- en vriesinstallatie.

Meer informatie

Koeltechniek in de voedingsmiddelenindustrie

02-03-2020

Voets en Donkers - Koeltechniek in de voedingsmiddelenindustrie

In deze aflevering van de barometer (RTL) verteld directeur Peter Donkers over de rol die de koeltechniek speelt in de voedingsmiddelenwereld.

Meer informatie

Voets & Donkers in Techniek Toekomst Magazine

17-02-2020

Voets en Donkers

In dit artikel komt bedrijfsleider Roel Gerritsma aan het woord en verteld hij over de mogelijkheden voor studenten binnen de koudetechniek.

Meer informatie

De rol van koeltechniek bij softfruit

22-01-2020

Voets & Donkers Softfruit

Dit artikel gaat over de beschikbaarheid van “seizoensfruit” gedurende het gehele jaar en de essentiële rol die de koeltechniek hierin speelt.

Meer informatie

Bedrijfspresentatie Voets & Donkers

12-08-2019

Voets & Donkers - Knackebrod & koeltechniek - Deel 3 - Header

In dit artikel wordt een algemene bedrijfspresentatie gegeven van Voets & Donkers en schenkt aandacht aan de belangrijkste punten van de organisatie.

Meer informatie

Voets & Donkers bij “Ondernemend Nederland”

05-06-2016

Voets & Donkers - Ondernemend Nederland

In dit filmpje vertellen directeurs Marc Voets en Peter Donkers over de bijdrage van de koelinstallaties van Voets & Donkers aan de kwaliteit en de houdbaarheid van de producten van hun klanten.

Meer informatie
Voets & Donkers