Skip to main content

Ontvochtigingssysteem

Een ontvochtigingssysteem zorgt in onder andere de levensmiddelenbranche voor een hogere hygiëne, de perfecte luchtcondities voor (kaas)rijping en verbeterde houdbaarheid. Voets & Donkers is gespecialiseerd in op maat gemaakt luchtbehandelingssystemen (waaronder ontvochtigingssystemen) en koelinstallaties voor de (levensmiddelen)industrie, tuinbouw en utiliteit.

HR-ontvochtigingssysteem

Voets & Donkers heeft in eigen huis een hoog-rendements-ontvochtigingssysteem ontwikkeld voor een breed scala aan toepassingen. Hiermee kan een energiebesparing tot wel 40% worden gerealiseerd ten opzichte van andere luchtbehandelingssystemen. Goed voor uw portemonnee én voor het milieu!

Ontvochtiging en kaasrijping

Iedere kaasproducent kan het beamen: voor de kaasrijping is (onder andere) luchtvochtigheid van essentieel belang. Voets & Donkers heeft een decennialange ervaring met het op zeer nauwkeurige wijze conditioneren van de lucht voor kaasrijping. Wij produceren luchtbehandelingssystemen en ontvochtiging systemen op maat die de lucht met exact de juiste condities de ruimte in blazen. Ons ontvochtigingssysteem draagt uiteraard in hoge mate bij aan het creëren van de juiste luchtvochtigheid voor kaasrijping.

High care ruimtes en cleanrooms

In iedere ruimte waar vochtbeheersing belangrijk is, kunnen onze ontvochtigingssystemen ingezet worden. Zo zijn we bij Voets & Donkers ook bedreven in de ontwikkeling en productie (in eigen huis) van luchtbehandelingsystemen voor cleanrooms en high care ruimtes. Deze stellen u in staat bij een nauwkeurig bepaalde temperatuur, luchtvochtigheid en onder ultraschone condities uw werk te verrichten. Daarmee garanderen ze de juiste omstandigheden voor onder andere de levensmiddelenindustrie, farmaceutische productiesector en high tech-industrie.

Ontvochtiging systeem van Voets & Donkers

Hebt u interesse in een ontvochtiging systeem van Voets & Donkers? Neem dan contact met ons op! We gaan graag met u om de tafel om uw projectplannen te bespreken en u te voorzien van een goed advies.

Voets & Donkers Koeltechniek - Werkwijze
Voets & Donkers