Vacature

Projectleider

By 3 maart 2021 mei 12th, 2021 No Comments

Vacature: Projectleider

Houd jij het overzicht in complexe situaties?

Projectleider

Ben je een echte spin in het web, vind je het mooi om alle ballen in de lucht te houden en ben je een meester in communicatie met alle lagen binnen een organisatie? Dan zoeken wij jou! Bij Voets & Donkers, gespecialiseerd in koeltechniek en luchtbehandelingsinstallaties, willen we ons team versterken met een projectleider.

Heb jij...

 • Zin in een afwisselende en uitdagende functie bij een innovatief bedrijf, binnen een team van gezellige en enthousiaste collega’s?
 • Een besluitvaardige, gestructureerde, flexibele en stressbestendige instelling?
 • HBO-werk- en denkniveau?
 • Een talent voor communicatie met zowel collega’s als opdrachtgevers, en ben je goed in Nederlands en Engels?
 • Enkele jaren relevante werkervaring als projectleider of vergelijkbaar?
 • Affiniteit met, of werkervaring in de koude- of installatietechniek?

Kom dan eens bij ons langs om kennis te maken! Als projectleider bewaak je de grenzen van je projecten op het gebied van tijd, geld, kwaliteit en veiligheid. Je bent de spil als het gaat om communicatie naar de klant (extern) en ons projectteam (intern). Je houdt je bezig met het opstellen en bijwerken van de projectplanning(en), schakelt de personele capaciteit waar nodig op en af, woont bouwvergaderingen bij, en registreert meer- en minderwerk. Daarnaast zorg je voor een juiste oplevering van je projecten.

Leuk? Dan vertellen wij je ook graag meer over ons!

Wij zijn...

 • Een groeiende organisatie, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van koelinstallaties en luchtbehandelingssystemen
 • Een team van ruim 50 mensen waarbinnen een enorme teamgeest centraal staat
 • Innovatief, gemoedelijk, gedreven, professioneel en eigenzinnig
 • Actief voor een breed scala aan (bekende) bedrijven, zowel nationaal als internationaal, waaronder vele grote spelers in de zuivel- en voedselverwerking
 • Een bedrijf met volop interessante projecten, vrijwel altijd op maat, naar de wensen van onze klant

Voor deze functie kun je rekenen op een goed salaris, een auto en telefoon van de zaak, bijscholingsmogelijkheden in het vakgebied koeltechniek, de mogelijkheid tot een vaste aanstelling, 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen per jaar, en een goede pensioenvoorziening.

Past dit profiel bij jou?

Interesse? Solliciteer dan via info@voetsdonkers.nl of schrijf ons op het adres Voets & Donkers Koeltechniek BV, Nobelweg 8, 5482 NN Schijndel.

Wil je meer weten over ons bedrijf of over één van de vacante functies? Neem dan contact op met onze HR-afdeling via 073-5492911.

Voets & Donkers Koeltechniek - Werkwijze
Voets & Donkers