Skip to main content

AGF

Industriële koelinstallaties

Een optimale smaak, kwaliteit en houdbaarheid zijn in de AGF-sector van groot belang. Bij Voets & Donkers hebben we de kennis, ervaring en expertise om hier als koeltechnisch bedrijf een meerwaarde in te kunnen bieden. We hebben vele klanten in de AGF-sector: van kleinschalige boerderijen tot grote fresh centres. Met koel- en vriescellen in allerlei soorten en maten, bieden we dan ook een breed scala aan mogelijkheden. Of het nu gaat om een koelcel op de boerderij, een groente-verwerkende fabriek of groot (gekoeld) magazijn… we zijn u graag van dienst!

In de AGF is het ene product het andere niet. Elk product heeft zijn eigen bijzonderheden, waarbij verschillende optimale condities gecreëerd dienen te worden. Daarbij zijn bijvoorbeeld de bewaartemperatuur en de snelheid waarmee een product ingekoeld wordt, van groot belang om een optimale versheid te garanderen. Met onze jarenlange ervaring in het werken voor de AGF-sector, hebben we naast kennis van koudetechniek ook veel productkennis opgedaan. Daarom denken we graag met u mee over de juiste manier van (in)koelen, verwerken en bewaren van uw producten.

Koelinstallaties in vele soorten en maten

Niet alleen de koelcellen die wij leveren, maar ook de bijbehorende koelinstallaties zijn er in vele soorten en maten. Van een standaard koelaggregaat tot een op maat gemaakte industriële koelinstallatie. Voor elke klant leveren we maatwerk tegen een goede prijs.

Voedselverwerking

Behalve op het gebied van (in)koelen, zijn we u ook graag van dienst op het gebied van luchtbehandeling. Waar levensmiddelen worden versneden, verwerkt en verpakt, is het van essentieel belang dat de omgeving voldoet aan een aantal zorgvuldig gedefinieerde, ultra-hygiënische condities. Wij creëren een omgeving waarin besmettingsgevaar geminimaliseerd wordt en de houdbaarheid gemaximaliseerd kan worden.

Ontwikkeling en bouw in eigen huis

Bij Voets & Donkers ontwikkelen en bouwen we onze koel- en vriescellen zelf. We weten dan ook hoe deze afgewerkt moeten worden. Ook zuigwanden en inkoelcellen behoren tot de mogelijkheden, eventueel uitgevoerd in kunststof, vanwege de hygiënische eigenschappen van dit materiaal. Op die manier waarborgen we de high-care condities die de voedingsmiddelenwereld van ons verlangt.

Voets & Donkers AGF

Technieken bij AGF

Engineering

Voets & Donkers Koeltechniek - Koudetechniek

Het ontwerpen, produceren en opleveren van een kwalitatief hoogwaardige koelinstallatie of luchtbehandelingssysteem begint bij het concept. Onze engineers combineren kennis van bewezen technieken met een innovatieve instelling.

Meer informatie

Eigen productie

Voets & Donkers Koeltechniek - High Care

Bij Voets & Donkers staan snel schakelen en flexibiliteit naar onze klanten toe centraal. Doordat wij beschikken over een zeer ruime, eigen werkplaats, kunnen wij deze flexibiliteit optimaal voor u waarborgen.

Meer informatie

Koel- en vriescellen

Voets & Donkers Koeltechniek - Maatwerk

Voets & Donkers is gespecialiseerd in koel- en luchtbehandelingsinstallaties. Maar ook voor de bouw van uw volledige koel- of vriescel kunt u bij ons terecht. Van een enkele reguliere koelcel tot geavanceerde maatwerk-toepassingen en grote koelcellencomplexen.

Meer informatie

Koelinstallatie

Voets & Donkers Koeltechniek - Kaasrijping

Al sinds 1953 zijn wij met ons familiebedrijf actief in de koudetechniek. We zijn dan ook stevig geworteld in deze branche. Door de jaren heen zijn onze projecten groter geworden, en de koelinstallaties complexer. Tegenwoordig leveren we dan ook koelinstallaties van groot tot klein en van eenvoudig tot zeer complex.

Meer informatie

Blog over AGF

Knäckebröd & koeltechniek - deel 4

Voets & Donkers - Knackebrod & koeltechniek - Deel 4 - Header

Een nieuw project voor een groot fresh centre in Zweden. Hoe vliegen we dat aan? In een aantal blogs nemen we u graag mee in onze wereld. In deze blog: Ron Eerhart (hoofdmonteur) over de installatie in Zweden, werken in het buitenland en verbroedering.

Meer informatie

Knäckebröd & koeltechniek - deel 3

Voets & Donkers - Knackebrod & koeltechniek - Deel 3 - Header

Een nieuw project voor een groot fresh centre in Zweden. Hoe vliegen we dat aan? In een aantal blogs nemen we u graag mee in onze wereld. In deze blog: Wilco de Laat (chef werkplaats) over de productie van de machinekamer, het transport en de manier waarop alles gedubbelcheckt wordt.

Meer informatie

Knäckebröd & koeltechniek - deel 2

Voets & Donkers - Knackebrod & koeltechniek - Deel 2

Een nieuw project voor een groot fresh centre in Zweden. Hoe vliegen we dat aan? In een aantal blogs nemen we u graag mee in onze wereld. In deze blog: Derk Alkema (proces-engineer koeltechniek) en Michael van der Meijden (3D-tekenaar) over het ontwikkel-, teken- en rekenwerk dat nodig is om het project te kunnen realiseren.

Meer informatie

Knäckebröd & koeltechniek

Voets & Donkers - Knackebrod & koeltechniek - Deel 1

Een nieuw project voor een groot fresh centre in Zweden. Hoe vliegen we dat aan? In een aantal blogs nemen we u graag mee in onze wereld. In deze blog: Peter Donkers met een introductie van het project.

Meer informatie

Geavanceerd en energiezuinig

Voets & Donkers - Lidl - Installatie

Op basis van al gerealiseerde projecten voor Lidl is een verbeterd modern en energiezuinig ontwerp gemaakt voor het nieuwe distributiecentrum op basis van de natuurlijke koudemiddelen ammoniak (NH3) en kooldioxide (CO2).

Meer informatie

Kleinfruitdag 2016

Voets & Donkers - Kleinfruitdag 2016

Op donderdag 9 juni is Voets & Donkers aanwezig geweest op de Kleinfruitdag 2016. Dit is een internationale open dag voor telers van rode en blauwe bessen, bramen en frambozen. Wij waren er aanwezig als standhouder op de informatiebeurs.

Meer informatie
Voets & Donkers