Skip to main content

Farmacie

Betrouwbaarheid

De omstandigheden waaronder medicijnen worden geproduceerd, verwerkt en opgeslagen, zijn van groot belang voor de kwaliteit ervan. Als farmaceutische producent of groothandel heeft u dan ook behoefte aan een betrouwbare partner op dit gebied. Bij Voets & Donkers hebben we een ruime ervaring in het creëren van exact de juiste luchtcondities voor de opslag van medicatie.

Of het nu gaat om temperatuur, luchtvochtigheid of ultra-hygiënische condities, wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen en de (technische) eisen door te nemen. Vervolgens ontwikkelen en produceren wij onze installaties in eigen huis. Betrouwbaarheid van het systeem staat daarbij voorop. Daarom kunt u er bij ons op rekenen dat onze installaties redundant worden uitgevoerd: ze worden voorzien van extra zekerheid en dubbele componenten, zodat het systeem altijd blijft functioneren. Zo zorgen koelers van verschillende koelsystemen in elke koel- en vriescel er bijvoorbeeld voor, dat de temperatuur in de ruimtes niet oploopt, wanneer één van de installaties uitvalt.

Onze jarenlange ervaring in de farmaceutische sector zorgt ervoor dat we degelijke installaties kunnen ontwerpen en produceren, waar u op kunt vertrouwen.

Voets & Donkers Farmacie

Technieken bij farmacie

Engineering

Voets & Donkers Koeltechniek - Koudetechniek

Het ontwerpen, produceren en opleveren van een kwalitatief hoogwaardige koelinstallatie of luchtbehandelingssysteem begint bij het concept. Onze engineers combineren kennis van bewezen technieken met een innovatieve instelling.

Meer informatie

Eigen productie

Voets & Donkers Koeltechniek - High Care

Bij Voets & Donkers staan snel schakelen en flexibiliteit naar onze klanten toe centraal. Doordat wij beschikken over een zeer ruime, eigen werkplaats, kunnen wij deze flexibiliteit optimaal voor u waarborgen.

Meer informatie

Koel- en vriescellen

Voets & Donkers Koeltechniek - Maatwerk

Voets & Donkers is gespecialiseerd in koel- en luchtbehandelingsinstallaties. Maar ook voor de bouw van uw volledige koel- of vriescel kunt u bij ons terecht. Van een enkele reguliere koelcel tot geavanceerde maatwerk-toepassingen en grote koelcellencomplexen.

Meer informatie

Koelinstallatie

Voets & Donkers Koeltechniek - Kaasrijping

Al sinds 1953 zijn wij met ons familiebedrijf actief in de koudetechniek. We zijn dan ook stevig geworteld in deze branche. Door de jaren heen zijn onze projecten groter geworden, en de koelinstallaties complexer. Tegenwoordig leveren we dan ook koelinstallaties van groot tot klein en van eenvoudig tot zeer complex.

Meer informatie
Voets & Donkers