Skip to main content

Warehousing

Totale engineering

Voor elk distributiecentrum of magazijn gelden andere wensen en eisen op het gebied van temperatuur en (ultraschone) luchtcondities. Met onze kennis en ervaring in industriële koudetechniek en luchtbehandelingsinstallaties, kunnen we de kwaliteit en houdbaarheid van de opgeslagen producten optimaliseren.

Wij hebben ruime ervaring in het creëren van de perfecte koel- en luchtcondities in dc’s, crossdocks en magazijnen. We denken op dit gebied dan ook graag mee met logistieke dienstverleners en producenten. Of het nu gaat om (gekoelde) levensmiddelen, farmaceutische producten of elektronica, we zijn u graag van dienst.

Hierbij staan energieverbruik en duurzaamheid altijd hoog in het vaandel. De warmte die ontstaat tijdens het koelproces, wordt in veel gevallen op een zo efficiënt mogelijke wijze ingezet voor de verwarming van ruimtes en/of proceswater. Door deze warmteterugwinning ontstaat een zeer energiezuinig en duurzaam systeem.

Alles in eigen beheer

Bij Voets & Donkers kunnen we het gehele proces, van het 3D-ontwerp tot realisatie, het schrijven van de besturings- en visualisatiesoftware en service, in eigen beheer uitvoeren. Daardoor kunnen we de flexibiliteit leveren die projecten in de logistieke sector van de betrokken partijen verlangen. We schakelen snel, denken mee en bieden een goede service.

Voets & Donkers Warehousing

Technieken bij warehousing

Engineering

Voets & Donkers Koeltechniek - Koudetechniek

Het ontwerpen, produceren en opleveren van een kwalitatief hoogwaardige koelinstallatie of luchtbehandelingssysteem begint bij het concept. Onze engineers combineren kennis van bewezen technieken met een innovatieve instelling.

Meer informatie

Koelinstallatie

Voets & Donkers Koeltechniek - Kaasrijping

Al sinds 1953 zijn wij met ons familiebedrijf actief in de koudetechniek. We zijn dan ook stevig geworteld in deze branche. Door de jaren heen zijn onze projecten groter geworden, en de koelinstallaties complexer. Tegenwoordig leveren we dan ook koelinstallaties van groot tot klein en van eenvoudig tot zeer complex.

Meer informatie

Blogs over warehousing

Distributiecentrum Lidl

Voets & Donkers - Lidl - Header

Supermarktketen Lidl heeft een naam hoog te houden als het gaat om duurzame huisvesting. De nieuwste loot aan de stam is het Lidl-distributiecentrum (DC) in het Gelderse Oosterhout, dat goed is voor een BREEAM NL Outstanding-certificaat. Enkele fragmenten uit het stuk dat gepubliceerd is op koudeenluchtbehandeling.nl, een website van RCC K&L.

Meer informatie

Geavanceerd en energiezuinig

Voets & Donkers - Lidl - Installatie

Op basis van al gerealiseerde projecten voor Lidl is een verbeterd modern en energiezuinig ontwerp gemaakt voor het nieuwe distributiecentrum op basis van de natuurlijke koudemiddelen ammoniak (NH3) en kooldioxide (CO2).

Meer informatie

Het SFC van Albert Heijn

Voets & Donkers - Shared Fresh Center Albert Heijn

Het is nieuw, het is innovatief, maar het is vooral groot, dat nieuwe Shared Fresh Center van Albert Heijn. Met een vloeroppervlak van bijna 42.000m2 is het één van de grootste versdistributiecentra van Nederland.

Meer informatie
Voets & Donkers