Skip to main content

Technieken

Van totale engineering tot werkvoorbereiding en realisatie

De kracht van Voets & Donkers zit in de combinatie van innovatief vermogen en een kostenefficiënte productie. Doordat wij zowel ontwikkelen als produceren en installeren, doet u zaken met één partij, die de volledige verantwoordelijkheid draagt over het hele traject. Wij bieden dan ook een breed scala aan werkzaamheden en technieken: van luchtbehandeling tot luchtverdeling, koelinstallaties en zelfs de bouw van koel- en vriescellen. Ook engineering bieden we in eigen huis aan, en doordat we beschikken over een eigen werkplaats, houden we de lijnen kort en efficiënt. Op die manier bieden we voor ieder vraagstuk een optimale oplossing.

Engineering

Voets & Donkers - Engineering

Het ontwerpen, produceren en opleveren van een kwalitatief hoogwaardige koelinstallatie of luchtbehandelingssysteem begint bij het concept. Onze engineers combineren kennis van bewezen technieken met een innovatieve instelling.

Meer informatie

Eigen werkplaats

Voets & Donkers - eigen werkplaats

Bij Voets & Donkers staan snel schakelen en flexibiliteit naar onze klanten toe centraal. Doordat wij beschikken over een zeer ruime, eigen werkplaats, kunnen wij deze flexibiliteit optimaal voor u waarborgen.

Meer informatie

Luchtbehandeling

Voets & Donkers - Luchtbehandeling

Van voedingsmiddelenindustrie tot farmacie en de high-tech-sector. Voets & Donkers is al decennialang actief in vele sectoren waarin geavanceerde luchtbehandelingsinstallaties een belangrijke rol spelen. Wij adviseren, ondersteunen en ontzorgen u volledig!

Meer informatie

Luchtverdeling

Voets & Donkers - Luchtverdeling

In een zorgvuldig geconditioneerde ruimte is niet alleen luchtbehandeling van groot belang. Ook de luchtverdeling is belangrijk. Voets & Donkers selecteert en ontwerpt voor u graag de juiste luchtkanalen en luchtverdeling voor uw situatie.

Meer informatie

Koel- en vriescellen

Voets & Donkers Koel- en vriescellen

Voets & Donkers is gespecialiseerd in koel- en luchtbehandelingsinstallaties. Maar ook voor de bouw van uw volledige koel- of vriescel kunt u bij ons terecht. Van een enkele reguliere koelcel tot geavanceerde maatwerk-toepassingen en grote koelcellencomplexen.

Meer informatie

Koelinstallatie

Voets & Donkers - Koelinstallatie

Al sinds 1953 zijn wij met ons familiebedrijf actief in de koudetechniek. We zijn dan ook stevig geworteld in deze branche. Door de jaren heen zijn onze projecten groter geworden, en de koelinstallaties complexer. Tegenwoordig leveren we dan ook koelinstallaties van groot tot klein en van eenvoudig tot zeer complex.

Meer informatie
Voets & Donkers