Complete aanpak

Totale engineering, werkvoorbereiding en realisatie van uw installatie

Ultra-schone lucht

Zeer stabiele luchtcondities binnen uw cleanroom

Op maat gemaakt

Wij ontwerpen, ontwikkelen en realiseren op maat gemaakte ‘clean air units’

Cleanrooms

Bij het ontwikkelen van onze cleanrooms combineren we een geavanceerde kennis met een efficiënte, praktijkgerichte werkwijze.

Cleanrooms stellen u in staat bij een nauwkeurig bepaalde temperatuur, luchtvochtigheid en onder ultraschone condities uw werk te verrichten. Daarmee garanderen ze de juiste omstandigheden voor onder andere de farmaceutische productiesector en high tech-industrie. Naast cleanrooms ontwikkelen wij ook high care-ruimtes voor onder andere de levensmiddelindustrie. Meer informatie hierover vindt u hier.

Complete aanpak

Voets & Donkers biedt een complete aanpak voor de realisatie van luchtbehandelingssystemen in cleanrooms. In deskundige projectteams werken we in eigen huis aan de totale engineering, werkvoorbereiding en realisatie van uw installatie. Voor de farmaceutische industrie bieden wij ook isolatie-systeembouw, zodat wij indien gewenst de gehele cleanroom voor u kunnen bouwen. Voor de high tech-industrie kunnen wij dit voor u realiseren in samenwerking met gespecialiseerde partners op het gebied van systeembouw voor cleanrooms. Al onze installaties voldoen aan de wettelijke (Europese) richtlijnen. We combineren een geavanceerde kennis met een efficiënte, praktijkgerichte werkwijze.

Ultra-schone lucht

Voets & Donkers garandeert zeer stabiele luchtcondities binnen uw cleanroom, afhankelijk van de klantwensen en de eisen die hier door uw processen aan worden gesteld. Door een (zeer) hoge filtering, t/m filterklasse H14, zorgen we ervoor dat de kleinste stofdeeltjes, schimmelsporen en andere micro-organismen uit de lucht worden gefilterd.

Stabiliteit van de condities

In cleanrooms voor de farmacie en high tech-industrie, is de stabiliteit van temperatuur en vochtgehalte van essentieel belang. Door deze en andere condities in de ruimte zorgvuldig te monitoren, kunnen we zeer stabiele omstandigheden garanderen. Geavanceerde software en detectiesystemen zorgen ervoor dat de condities in de ruimte voortdurend bewaakt worden.

Op maat gemaakte installaties

In industriële situaties kan het wenselijk zijn om cleanroom-condities te creëren binnen een machine. Ook in dat geval kunt u bij Voets & Donkers terecht. Wij ontwerpen, ontwikkelen en realiseren op maat gemaakte ‘clean air units’ die cleanroom-condities creëren binnen uw productieproces. In plaats van uw machine in een cleanroom te plaatsen, plaatst u zo als het ware een (kleine) cleanroom in uw machine.