Skip to main content

Eigen productie

Bij Voets & Donkers staan snel schakelen en flexibiliteit naar onze klanten toe centraal. Doordat wij beschikken over een zeer ruime, eigen werkplaats, kunnen wij deze flexibiliteit optimaal voor u waarborgen.

In onze werkplaats bouwen we onze koelinstallaties en luchtbehandelingskasten. Bovendien kunnen we deze hier zelf testen. Uiteraard beschikken we in eigen huis over alle benodigde machines en apparatuur om onze koelsystemen te ontwikkelen. Daarnaast beschikken we ook over een eigen metaalafdeling. Hier worden in eigen beheer de nodige ondersteuningsconstructies gemaakt die nodig zijn voor de opbouw van een koelinstallatie. Op die manier zijn we bij de bouw van onze installaties niet afhankelijk van externe partijen en bieden we, zowel in de productiefase van een project als ervoor en erna, een optimale flexibiliteit.

De engineering die voorafgaat aan de productiefase, maakt het mogelijk om veel van de installatiedelen als ‘tussen-fabricaat’ te maken. Op die manier kunnen we veel mensen parallel laten werken en processen parallel laten verlopen. Zo wordt een machinekamer door ons tegenwoordig modulair opgebouwd. De modules worden in onze eigen werkplaats opgebouwd in plaats van op locatie. Dit is prettiger voor onze monteurs, maar vooral veel efficiënter voor u!

Voets & Donkers - Eigen werkplaats

Sectoren bij eigen productie

Kaasrijping

Voets & Donkers Koeltechniek - Kaasrijping

Bij kaasrijping spelen de luchtcondities in uw pakhuis een grote rol; deze bepalen immers in hoge mate hoe uw kaas rijpt en (dus) smaakt. Voets & Donkers is specialist in het creëren van exact die condities die de kaasrijping optimaliseren en uw kaas zijn eigen perfecte smaak geven.

Meer informatie

AGF

Voets & Donkers AGF

Een optimale smaak, kwaliteit en houdbaarheid zijn in de AGF-sector van groot belang. Bij Voets & Donkers hebben we een uitgebreide kennis, ervaring en expertise op dit gebied. Of het nu gaat om een koelcel op de boerderij, een groente-verwerkende fabriek of groot (gekoeld) magazijn… we zijn u graag van dienst!

Meer informatie

Farmacie

Voets & Donkers Farmacie

De omstandigheden waaronder medicijnen worden geproduceerd, verwerkt en opgeslagen, zijn van groot belang voor de kwaliteit ervan. Voets & Donkers heeft een ruime ervaring in het creëren van exact de juiste luchtcondities voor de opslag van medicatie.

Meer informatie

Duurzaamheid

Voets & Donkers - Duurzaamheid

Duurzaamheid is in onze samenleving erg belangrijk. Bij Voets & Donkers leveren we met onze installaties op drie manieren een bijdrage aan duurzaamheid: met natuurlijke koudemiddelen, energiezuinige installaties en door warmteterugwinning mogelijk te maken.

Meer informatie
Voets & Donkers