Skip to main content
Blog

Vechten tegen kanker

Vechten tegen kanker

Kickboksen voor het goede doel

Alweer een tijdje geleden werd ik benaderd door Ton Kanters, de meeste Schijndelaren wel bekend omdat hij een goed lopende groente- en fruitzaak runt aan de Hoofdstraat. Ton nodigde mij uit voor een evenement dat in eerste instantie een ver-van-mijn-bed-show leek te zijn: de Meierijstad Fight Cancer Night. Vechten tegen kanker. Letterlijk. Met bokshandschoenen aan zou ik het op moeten nemen tegen andere ondernemers uit Meierijstad, allemaal voor twee goede doelen: KiKa (strijd tegen kinderkanker) en Fight cancer (een stichting die fondsen werft voor KWF Kankerbestrijding).

“Daar ga ik echt niet aan beginnen”, was mijn eerste reactie. Eerlijk is eerlijk: heel erg sportief ben ik niet aangelegd en ik drink net zo lief een biertje met die andere ondernemers. Toch had hij me aan het twijfelen gebracht en na een paar dagen heb ik Ton opgebeld en gevraagd om meer informatie. Toen ik deze kreeg, werd ik alleen maar enthousiaster! Toen Ton daarna nogmaals informeerde of ik mee ging doen, heb ik dan ook direct en volmondig ‘JA’ geantwoord.

Meierijstad Fight Cancer Night

Mooi aan de Meierijstad Fight Cancer Night is dat het verschillende doelen met elkaar combineert. Zo halen we uiteraard geld op voor belangrijk werk. Het is niet iedereen gegeven om actief te vechten tegen kanker. Als ik daar als ondernemer mijn steentje aan kan bijdragen, is dat natuurlijk het minste wat ik kan doen! Daarnaast zetten we Meierijstad met dit evenement op de kaart én brengt het evenement ondernemers uit Meierijstad met elkaar in contact. En oh ja… we moeten natuurlijk oefenen. Dat doen we regelmatig: samen trainen met de bokshandschoenen aan. Dus stiekem worden we met zijn allen ook nog behoorlijk wat fitter en gezonder. En wonder boven wonder blijk ik het ook nog eens erg leuk te vinden!

Tijdens de Meierijstad Fight Cancer Night neem ik het als ‘Marc Triple XL Voets’ op tegen Jos Alma, alias ‘The Beast Of The Besselaar’. Hij kan zijn borst natmaken! Voor iedereen die me wil komen aanmoedigen: de Meierijstad Fight Cancer Night vindt plaats op zaterdag 18 augustus vanaf 20.00 uur op ‘t Weike in Boerdonk. Je bent van harte welkom!

Steun Marc door hem te sponsoren
Bekijk meer informatie op Fightcancernight.nl

Aftermovie

Meierijstad Fight Cancer Night
Voets & Donkers - Meierijstad Fight Cancer Night
Voets & Donkers - Meierijstad Fight Cancer Night
Voets & Donkers - Meierijstad Fight Cancer Night
Voets & Donkers