Skip to main content

Werkwijze

Van engineering en productie tot installatie en onderhoud

Wij bieden een totaaltraject

Bij Voets & Donkers bieden we u een totaaltraject. Van engineering tot productie, installatie, software-ontwikkeling, service en onderhoud: we verzorgen het graag voor u. Op basis van uw wensen en in nauw overleg met u denken we een technische oplossing uit, maken we een 3D-ontwerp en zorgen we voor realisatie van dat ontwerp. Dat heeft voor u vele voordelen: zo houdt u van begin tot eind één aanspreekpunt en kunt u met een gerust hart de verantwoordelijkheid voor het project aan ons overlaten. Wij zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige oplossing, die uw verwachtingen overtreft.

Continu verbeteren

Bij Voets & Donkers optimaliseren we onze bedrijfsprocessen voortdurend door onnodige kosten zoveel mogelijk te beperken en daarnaast uit te gaan van úw wensen. Geen dure technieken als u ze niet nodig heeft, geen onnodig uitgebreide servicecontracten of bureaucratie, maar to-the-point actie ondernemen op uw vraagstuk. Korte lijnen en een laagdrempelig contact en indien nodig veelvuldig overleg met (keten)partners maken onderdeel uit van deze strategie. Deze manier van werken leidt tot zowel betere resultaten als een verlaging van de kosten. Voor u en voor ons.

Een voorbeeld van deze werkwijze is ons streven de montagetijd bij u als klant zoveel mogelijk te beperken, zodat we uw bedrijfsprocessen niet onnodig vertragen. Daarom bereiden we alles zoveel mogelijk voor in onze fabriek, inclusief de assemblage. Op die manier arriveren uw producten grotendeels gebruiksklaar op uw locatie en verliest u zo min mogelijk tijd.

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op!

Voets en Donkers Werkwijze
Voets & Donkers